جوجه ی یک روزه، مانند هر فرآورده ی تولیدی دیگری، محصول یک فرآیند تولید بر روی یک ماده اولیه است. بنابراین، کیفیت آن نیز تحت تاثیر هر یک از این دو، یعنی ماده اولیه و فرایند تولید قرار دارد. تخم بوقلمون، به عنوان ماده اولیه مورد استفاده برای تولید جوجه، خود در حقیقت محصول تولیدی یک مزرعه ی مولد بوقلمون گوشتی است و کیفیت آن از نحوه مدیریت مزرعه مادر، تاثیر می پذیرد. پس، نخستین گام برای تولید یک جوجه ی با کیفیت مطلوب، در مزرعه مادر و با تولید تخم های با کیفیت مناسب، برداشته می شود. اهم مطالب مرتبط با این بخش، در حد اختصار و به فراخور مجال محدود این فصل، در ادامه و تحت عنوان نقش مزرعه ی مادر در کیفیت جوجه جوجه تولیدی، آورده خواهد شد. گام دوم، به فرآیند تولید جوجه از تخم های نطفه دار بوقلمون مربوط می شود و مجموعه ی مراحلی را شامل می گردد که تخم بوقلمون، از زمان ورود به کارخانه ی جوجه کشی تا تبدیل شدن به جوجه یک روزه، طی میکند. به اهم مطالب مرتبط با این بخش نیز در ادامه و در حد اختصار، تحت عنوان نقش کارخانه جوجه کشی در کیفیت جوجه ی تولیدی، پرداخته خواهد شد. در کنار این دو عامل، نحوه انتقال جوجه یک روزه، از کارخانه جوجه کشی به مزرعه ی پرورش، عامل مهم دیگری است که می تواند کیفیت جوجه را به میزان قابل توجهی تحت تاثیر خود قرار دهد. 

شرایط تولید تخم بوقلمون تا تفریخ جوجه ۲

شرایط تولید تخم بوقلمون تا تفریخ جوجه

جوجه ,ی ,یک ,تولید ,کیفیت ,تخم ,ماده اولیه ,جوجه ی ,جوجه کشی ,مزرعه ی ,کیفیت جوجه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهر دانلود معماری موسسه فرهنگی آموزشی اندیشه پویای فاطمی معماری صفوی روایت های یک زندگی تولیدی کفش برند بالساوا پاتوق اهل کتاب هفت خط markazsteel پرتال آموزش،مشاوره،کنکور/قبولی تضمینی کنکور باراد،مشاوره تضمینی کنکور باراد